Brands

Παγκόσμιοι Αποκλειστικοί Συνεργάτες

Φυσίγγια Κυνηγετικά - Σκοπευτικά Lambro - S.Nafpliotis

Φυσίγγια από το 1977!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κορυφαίας Ποιότητας Κυνηγετικά Σκοπευτικά Φυσίγγια Lambro από το 1977

Ένα brand που αποτελεί την πιο γνωστή Ελληνική μάρκα φυσιγγιών κυνηγίου, πρωτοπορεί από το 1977 και μας ταξιδεύει στον κόσμο!

Μεγάλη γκάμα, ασφάλεια, ειδικές τεχνικές, συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, εμμονή στην λεπτομέρεια, εξαιρετικές και σταθερές πρώτες ύλες, εξειδικευμένο προσωπικό είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά της Lambro. Η εξωστρέφεια είναι ένα ακόμα.

Με portfolio εξαγωγών που μεγαλώνει σταθερά με το πέρασμα των χρόνων, με μια διαφορετική, σύγχρονη και φρέσκια προσέγγιση, η ποιότητα Lambro αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο και ενώνει κυνηγούς και σκοπευτές από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες και παραδόσεις. Είναι δίπλα σας και αξίζει να την επιλέξετε.

H Ιστορία της Lambro, από το 1932 στο 1977…

Τα φυσίγγια Lambro κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελληνική αγορά, το 1977 μέσω της «ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΥ Α.Ε» από τους αδελφούς Λάμπρο και Γεώργιο Λάμπρου, ιδιοκτήτες βιομηχανίας μεταλλουργίας από το 1932. Το αντικείμενο της νέας εταιρίας βασίζεται αποκλειστικά στην παραγωγή φυσιγγίων. Η βιομηχανική παιδεία και ο ενθουσιασμός για το κυνήγι ενός από τους δύο αδελφούς, του Λ. Λάμπρου, θέτουν τις βάσεις για εξασφαλισμένη επιτυχία σε μια εποχή που ο κλάδος της βιομηχανίας των φυσιγγίων βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Με όραμα και φιλόδοξους στόχους, η ΑΦΟΙ Λάμπρου βάζει ψηλά τον πήχη σε όλα τα στάδια παραγωγής. Επιλέγει για τα φυσίγγια της κορυφαίες πρώτες ύλες και ταυτόχρονα δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εγκατάσταση σύγχρονων μηχανημάτων παραγωγής καθώς και στον ποιοτικό έλεγχο με την απόκτηση βαλλιστικού κέντρου δοκιμών. Τα φυσίγγια Lambro κερδίζουν γρήγορα την προτίμηση των κυνηγών και μέσα σε λίγα χρόνια αναγνωρίζονται για την υψηλή ποιότητά τους, την σταθερότητά τους και την καινοτομία.

Σήμερα

Το 2003 η Lambro εντάσσεται στο δυναμικό της Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ. H Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ είναι μία επιχείρηση με συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία από το 1972, σε όπλα και πρώτες ύλες φυσιγγίων. Το 2003, ξεκινάει μια νέα εποχή για την Lambro με κύριο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη της μάρκας σε όλα τα επίπεδα. Γίνονται συνεχείς επενδύσεις στην δημιουργία νέων προϊόντων, την επικοινωνία με τους κυνηγούς, τον μηχανολογικό και εργαστηριακό εξοπλισμό, την καινοτομία, την ποιότητα και προπαντός την ασφάλεια.

Η αγορά επιβραβεύει αυτές τις επιλογές και η αναγνώριση έρχεται μέσω της κυριαρχίας της στην Ελληνική αγορά. Σήμερα η Lambro είναι μια διεθνής μάρκα με παρουσία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και περίφανη που αντιπροσωπεύει το Ελληνικό φυσίγγι στις αγορές του κόσμου.

Οι σημαντικότερες στιγμές της Lambro από το 2003:

 • Αναπτύσσονται κάθε χρόνο νέοι τύποι φυσιγγίων και διαμετρημάτων.
 • Οι προδιαγραφές γόμωσης γίνονται πολύ πιο αυστηρές με στόχο την μικρότερη απόκλιση μεταξύ των παρτίδων παραγωγής.
 • Γίνεται η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που εισάγει την ιχνηλασιμότητα στα φυσίγγια.
 • Κάθε παρτίδα παραγωγής φέρει αριθμό LOT και τα βαλλιστικά χαρακτηριστικά αρχειοθετούνται. Επιπλέον από κάθε παρτίδα φυλάσεται ένα κουτί φυσίγγια για 12 μήνες.
 • Διαθέτει ολοκληρωμένη σήμανση στα φυσίγγια και τις συσκευασίας του, βάσει προτύπων C.I.P.
 • Το 2009 γίνεται η πρώτη Ελληνική εταιρία που διαθέτει πιστοποίηση ασφαλείας C.I.P.
 • Σχεδιάζει και κατασκευάζει το καινοτόμο φυσίγγι Direct ® για βολές σε πολύ μικρές αποστάσεις.
 • Το 2011 προχωράει στον εκσυγχρονισμό των γραμμών παραγωγής εγκαθιστώντας νέα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τον ποιοτικό έλεγχο με την εγκατάσταση νέου Βαλλιστικού σταθμού.
 • Ασημένιο μετάλλιο στο SKEET ανδρών στο Πανευρωπαικό του Maribor στη Slovenia με τον Μάκη Μίτα!
 • Η Lambro συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες στο RIO 2016. H σειρά Series 5 είναι το επίσημο φυσίγγι της Ελληνικής αποστολής.
 • Χρυσό μετάλλιο στο SKEET Νεανίδων στο Πανευρωπαικό του Baku στο Azerbaijan με την Άρτεμις Κεφαλίδου.
 • H Lambro χρυσός χορηγός στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα σκοποβολής στο Leobersdorf – Austria.
 • H Lambro εξάγει σε 28 χώρες. Η σκοπευτική ομοσπονδία της Ταυλάνδης, επιλέγει Lambro.
 • Νέο προιόν Royal Classic, για δίκανα με θαλάμες 65χιλ/ ανανέωση.
 • Χάλκινο μετάλλιο στο SKEET ανδρών στους Πανευρωπαικούς αγώνες, με τον Νίκο Μαυρομμάτη. Ισοφάριση πανελληνίου ρεκόρ 124/125. Πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Καραμπίνες & Δίκαννα Franchi - Εξοπλισμός Κυνηγίου - S. Nafpliotis

Όπλο προέκταση του χεριού!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Franchi Feels Right

Με ανανεωμένο όραμα, ανανεωμένο logo, ανανεωμένο μοντέλο και ομάδα με έναν παθιασμένο κυνηγό, τον Bruno Beccaria, να ηγείται πια του brand, η FRANCHI επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο το 2011 για να κερδίσει την καρδιά των νέων κυνηγών και να συνεπάρει ξανά τους παλιούς!

FRANCHI Feels right

Με κεντρικό της “σύνθημα” το “FRANCHI Feels right” να υπενθυμίζει ότι στην καρδιά του κάθε project είναι ο «κυνηγός» και στόχο τον ενθουσιασμό και την απόλαυση για το αγαπημένο του χόμπι, κατάφερε να διεγείρει μοναδικά συναισθήματα, να αναδείξει την εμπειρία του κυνηγιού και να μας φέρει κοντά στην φύση!

Με οδηγό το πάθος για το κυνήγι, κατασκευάζει το ιδανικό όπλο, άρτιο μηχανικά, με εξαιρετικά βαλιστικά και ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κάθε κυνηγού.

Στόχος – Όραμα

Στόχος της FRANCHI κυνηγός και όπλο να γίνουν ένα, σε τέλεια αρμονία με τη φύση!
Όραμά της, να αλλάξει τον τρόπο που κυνηγάμε, να προσελκύσει τους νέους και να δώσει μια άλλη διάσταση σε ένα τόσο κλασσικό χόμπι!

Απλές στιγμές, απλές αλήθειες, μοναδικές εμπειρίες… όταν εσύ και το όπλο σου γίνεστε ένα, όλος ο κόσμος γύρω σου γίνεται αντιληπτός… η μέρα σου στη φύση κυλάει όμορφα, η αυτοπεποίθηση σου εκτοξεύεται, η παρατηρητικότητα σου ενισχύεται… οι αισθήσεις σου θα πιάσουν εκείνα τα «μικρά» που κάνουν το κυνήγι εμπειρία. Θα δεις την ουρά του σκύλου σου πολύ πριν σου πεταχτεί το θήραμα, θα ακούσεις το φτερούγισμα, θα αισθανθείς τον διαφορετικότητα του αέρα της αυγής και εκείνου της δύσης, θα μυρίσεις το υγρό δάσος, θα γίνεις ένα με τη φύση, όχι ως θεατής πια, αλλά ως αναπόσπαστο κομμάτι της! Αυτή είναι η εμπειρία Feels right! Αρχίζει την στιγμή που θα πάρεις το όπλο σου, θα βγεις για κυνήγι και θα αφήσεις τα πάντα πίσω σου!

FRANCHI Feels Right! Ένας διαφορετικός τρόπος ζωής, γεμάτος εικόνες, γεύσεις, δυνατές στιγμές, στιγμές με φίλους και μοναδικές εμπειρίες πάντα σε επαφή με τη φύση!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Franchi

Ρούχα Harkila - Ένδυση Κυνηγίου S.Nafpliotis

Φτιαγμένη από κυνηγετικό DNA

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Παγκοσμίως Κορυφαία Ένδυση για Κυνηγούς & άλλες δραστηριότητες

Η Harkila ιδρύθηκε το 1985 από τον Σουηδό Kjell Lennartsson που μεγάλωσε σε μια οικογενειακή φάρμα εκτροφής κυνηγόσκυλων στην Σουηδία. Με στόχο την κατασκευή ρούχων και εξοπλισμού απόλυτα εξειδικευμένων για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Σκανδιναβίας και τα απαιτητικά κυνήγια, κατασκεύασε την πρώτη αδιάβροχη και αντιανεμική σειρά κυνηγετικών ρούχων με μεμβράνη Gore Tex.

 • Το 1987 κατασκευάζει το πιο δημοφιλές μέχρι και σήμερα τζάκετ το Dog Keeper. Ένα μαλακό, ελαφρύ και αθόρυβο τζάκετ με μεμβράνη Gore-Tex. Οι άνθρωποι της Harkila παρουσίασαν το τζάκετ ζωντανά φορώντας το και ρίχνοντας νερό με πίεση ο ένας στον άλλων για να αποδείξουν την αντοχή του ακόμα και σε καταιγίδα!
 • Το 1988 μια ακόμα δημοφιλής σειρά λανσάρεται από την Harkila. Η Lappmark. Πήρε το όνομα της από την ομώνυμη περιοχή στη Βόρεια Σουηδία, γνωστή για την άγρια φύση. Η σειρά Lappmark έχει επενδυθεί με αδιάβροχη βαμβακερή μεμβράνη υψηλής αντοχής και είναι φτιαγμένη από υψηλής αντοχής μίξη βαμβακερού και πολυεστερικού υφάσματος που εγγυάται αντοχή σε εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες. Η σειρά υπέστη αμέτρητες βελτιώσεις και αποτελεί σήμερα την δημοφιλή σειρά Pro Hunter.
 • 1992-2010. H Hakrila έχει ήδη γίνει δημοφιλέστατη στην Σουηδία και το 1992 εξάγεται πρώτη φορά στην Νορβηγία για να ακολουθήσουν με γρήγορους ρυθμούς η Δανία, η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία και η Ρωσία. Με βασικές αγορές να παραμένουν αυτές οι «δύσκολες» σε συνθήκες χώρες η Harkila έχει σήμερα παρουσία σε 50 χώρες στον κόσμο. H εξέλιξη της εταιρίας κυλά ανοδικά και καταφέρνει ήδη από το 2008 να ντύσει τον κυνηγό από την «κορυφή μέχρι τα νύχια», κατασκευάζοντας τις δικές της μπότες με Gore-Tex αδιάβροχη μεμβράνη.
 • Το 2010 παρουσιάζει το έως σήμερα best seller της το Kamko Fleece Jacket. Ένα fleece δύο όψεων με έντονο χρώμα στην μια όψη για ορατότητα και καφέ στην άλλη για όλα τα κυνήγια. Ένα fleece που θα φορεθεί από όλους εσωτερικά στο κρύο και μόνο του τους θερμότερους μήνες. Το 2020 μια νέα έκδοση του Kamko fleece ήρθε για να γιορτάσει την επιτυχία του μοντέλου.
 • 2017. Η Harkila στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης παρουσιάζει την δική της μεμβράνη HWS (Harkila Weather System), επιτομή της αδιάβροχης, αντιανεμικής, ελαφριάς, διαπνέουσας, αθόρυβης με ελαστικότητα και ειδικά σχεδιασμένη για τις απαιτήσεις του κυνηγιού. Πολλά προϊόντα της Harkila επενδύθηκαν πια με αυτή. Την ίδια χρονιά κατασκευάζει την σειρά Moose Hunter για τα κυνήγια μεγάλων θηραμάτων σε μοναδικές παραλλαγές MossyOak Break-Up Country & MossyOak Orange Blaze, που την έκαναν αγαπημένη σειρά των κυνηγών του Βόρειου ημισφαίριου.
 • 2018. Όταν όλο και περισσότεροι κυνηγοί αναζητούν τη σωστή παραλλαγή για να βρεθούν όσο πιο κοντά στο θήραμα, η Harkila κατασκευάζει την AXIS MSP που αποδυκνύεται ιδανική και δημοφιλής σε πολλά και διαφορετικά κυνήγια. Η παραλλαγή AXIS MSP είναι διαθέσιμη σε μια ευρεία σειρά ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ.
 • Την ίδια χρονιά με την επόμενη δική της μεμβράνη HSP (Harkila Storm Pro) αντιμετωπίζει τον αέρα. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για το κυνήγι, είναι εξαιρετικά διαπνέουσα και η ελαστική της ύφανση διασφαλίζει την απόλυτη ευελιξία στην κίνηση.
 • 2019. Η Harkila κατασκευάζει την νέα σειρά προϊόντων HEAT, ισοθερμικά, μπλούζες και τζάκετ που ενεργοποιούνται είτε πατώντας απλώς το κουμπί θερμοκρασίας, είτε μέσω του Heat control app επιτρέποντας στον χρήστη να ορίσει την ακριβή θερμοκρασία σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Έτσι μπορεί να παραμείνει ο κυνηγός στον κυνηγότοπο όσο θέλει ακόμα και τους πιο κρύους μήνες του χειμώνα.
 • 2020. Το κυνήγι του αγριόχοιρου γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, για αυτό η Harkila παρουσιάζει την εξειδικευμένη σειρά Wildboar Pro range. Ταπαντελόνια της σειράς επενδύθηκαν από την VerriSteel τεχνολογία, η οποία αποτελείται από ύφασμα πολυαιθυλενίου και δοκιμάζετε από Γερμανικά εργαστήρια για να πιστοποιηθεί ότι αντέχουν και προστατεύουν τυχόν επιθέσεις αγριόχοιρου. Η Harkila είναι το brand ναυαρχίδα της Outfit International και οκατασκευαστής της Seeland.

Η Οutfit International A/S κατασκευάζει κυνηγετικά ρούχα για παραπάνω από 40 χρόνια, έχοντας επικεντρωθεί στην εύρεση νέων και καινοτόμων υλικών, που σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό τους να δώσουν στον κυνηγό την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες του.

Τα δύο brands Seeland and Harkila που κατασκευάζει ηγούνται στην αγορά κυνηγετικών ρούχων και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σε συνεργασία με φανατικούς κυνηγούς και έμπειρους ασυμβίβαστους σχεδιαστές.

Η Οutfit International σέβεται και εμβαθύνει στην παράδοση, επικεντρώνει στην χρηστικότητα και τα υψηλής ποιότητας υλικά. Η σκανδιναβική νοοτροπία σε συνδυασμό με την πρακτικότητα και το αληθινό πάθος για κυνήγι την κάνει να ξεχωρίζει για τα κυνηγετικά ρούχα που ταιριάζουν στις ανάγκες όλων των κυνηγών του κόσμου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Harkila

Δίκαννα Blaser - Εξοπλισμός Κυνηγίου S. Nafpliotis

Δίκαννα – Τίποτα λιγότερο από το τέλειο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όπλα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας που μόνο η Γερμανική BLASER μπορεί να εγγυηθεί. Βασίζεται στην παράδοση και επενδύει στο μέλλον. Αγαπάει το κυνήγι και δοκιμάζεται στην σκοποβολή…

Το κυνήγι έχει τις ρίζες του βαθιά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ξεκίνησε από την ανάγκη των ανθρώπων για τροφή, για να παραμείνει κλασσικό χόμπι μέχρι τις ημέρες μας. Τον κυνηγό οδηγεί πάντα το ίδιο πάθος, με την σημαντική διαφορά σήμερα, η πρόσβαση σε σύγχρονο εξοπλισμό.

Η Blaser πρωτοπορεί, καινοτομεί και ηγείται της αγοράς κυνηγετικών όπλων. Τα 50 χρόνια εμπειρίας έχουν αναδείξει την σημαντικότητα της τεχνολογικής υπεροχής στην οποία επενδύει, χωρίς να χάνει επαφή με την ηθική υποχρέωση προς τους φανατικούς οπαδούς της.

Μια εταιρία που επενδύει στους ανθρώπους της, με τους περισσότερους να είναι ενεργοί κυνηγοί ή σκοπευτές, δυναμικές προσωπικότητες με πολύπλευρα ταλέντα, τα οποία αναπτύσσουν καθημερινά και αποτελούν αδιαμφισβήτητο παράγοντα επιτυχίας της!

Ιδιαίτερη η επιμονή στην παραμικρή σχεδιαστική ή μηχανική λεπτομέρεια, κυνηγά καθημερινά την τελειότητα, παθιάζεται και κατασκευάζει όπλα με «χαρακτήρα». Είναι αυτός ο συνδυασμός, υψηλής τεχνολογίας, συνέπειας και αστείρευτου πάθους που την κρατά στην κορυφή!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Blaser

Οπτικά Swarovski - Κυάλια, Τηλεσκόπια - Εξοπλισμός Κυνηγίου S. Nafpliotis

Εγγυημένη Ποιότητα & Καινοτομία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Swarovski θέτει καθημερινά υψηλότερους στόχους τους οποίους επιτυγχάνει. Την συνεχή βελτίωση του ήδη εξαιρετικού δεν την βλέπει σαν πρόκληση, αλλά καθήκον. Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα πανέμορφα προϊόντα της, την εξαιρετική κατασκευή τους, την προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, τις υψηλές προδιαγραφές τους που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η επιθυμία να μπορείς να δεις μακριά και πέρα από τα όρια, με γυμνό μάτι είναι από τις παλιότερες της ανθρωπότητας. Καθόλου μικρή η συμμετοχή της παρατήρησης των άστρων και των πλανητών στην εξέλιξη των μαθηματικών και της γεωμετρίας κατά την αρχαιότητα. Αυτές ήταν οι αρχές που εφαρμόστηκαν πολύ αργότερα στα οπτικά, από το πρώτο τηλεσκόπιο, που κατασκευάστηκε από τον Ιταλό αστρονόμο Galileo Galilei και τον Αυστριακό συνεργάτη του Johannes Kepler.

Μέχρι και σήμερα τα οπτικά βασίζονται ακόμη στον στην εφεύρεση του Kepler, το 1611.
Η SWAROVSKI ξεκίνησε το 1895, όταν εφευρέθηκε η πρώτη μηχανή επεξεργασίας πολύτιμων λίθων. Μια οικογενειακή επιχείρηση με βάση το Tyrol της Αυστρίας. Έκτοτε το όνομα Swarovski παρέμεινε παγκοσμίως συνώνυμο των καθαρότερων κρυστάλλων, ενώ συνάμα η εταιρία επεκτείνονταν και σε άλλα προϊόντα όπως εργαλεία κοπής πολύτιμων λίθων και κρυστάλλων καθώς και οπτικών παρατήρησης. Όσο και διαφορετικά να φαίνονταν μεταξύ τους τα προϊόντα του γκρουπ μοιράζονται μέχρι και σήμερα την υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία που οδηγεί στην δημιουργία προϊόντων απόλυτης ακρίβειας.

H SWAROVSKI OPTIK ιδρύθηκε από τον δεκαεπτάχρονο Wilhelm Swarovski, γιο του αρχικού ιδρυτή της. Ερασιτέχνης αστρονόμος, η λαχτάρα του να έρθει όλο και πιο κοντά στα άστρα, αφύπνισε την φιλοδοξία του να κατασκευάσει το δικό του βελτιωμένο κιάλι. Η πρόσβαση στα εξαιρετικά κρύσταλλα και την υψηλή τεχνολογία κατασκευής κοσμημάτων, της οικογενειακής επιχείρησης κατάφερε να κατασκευάσει το πρώτο 6Χ30 κιάλι και να ιδρύσει την SWAROVSKI OPTIK KG στο Absam, Tyrol, που ήταν ο θεμελιώδης λίθος για μια εταιρία οπτικών υψηλής τεχνολογίας με παγκόσμια αναγνώριση.

Το πρώτο κιάλι παραγωγής ήταν το Habicht 7X42, ένα μοντέλο που κατασκευάζεται μέχρι σήμερα και κρατά τον παραδοσιακό του χαρακτήρα.
Πρόοδος μέσα από την ακρίβεια και την τεχνολογία είναι μια φιλοσοφία χαραγμένη στον γενετικό κώδικα της οικογένειας, την οποία μέχρι και σήμερα η εταιρία ακολουθεί. Μετά το θρυλικό Habicht η Swarovski Optik κατασκεύασε την πρώτη διόπτρα το 1959, το πρώτο επεκτεινόμενο τηλεσκόπιο παρατήρησης το 1967, για να συνεχίσει με τα απαράμιλλης τεχνολογίας και ομορφιάς προϊόντα που παράγονται μέχρι και σήμερα.

Η Swarovski Optik έχει κερδίσει πάνω από 30 εθνικά και διεθνή βραβεία.
Στόχος η κρυστάλλινη εικόνα! Swarovski Optik – See the unseen…

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Swarovski Optik

Αεροβόλα BSA Guns- Πιστόλια, GRT, Ελατηρίου, Προπιεσμένου αέρα

Αεροβόλα Όπλα από το 1861

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αεροβόλα Όπλα BSA

Αποκτώντας ένα αεροβόλο BSA γίνεστε μέλος σε μια οικογένεια, με ιστορική παράδοση, καινοτομία, υψηλή οπλουργική τέχνη, ακρίβεια και απέριττη αισθητική. Μια αξιοζήλευτη περιουσία η οποία συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την υπόλοιπη βιομηχανία, αλλά προπαντός πηγή έμπνευσης και ενθουσιασμού για κάθε σκοπευτή.

Είναι η πρωτοπορία made in England την οποία έχουμε τον ενθουσιασμό να μοιραζόμαστε μαζί σας!
Το 1689 η αυλή του βασιλιά William 3ου παραγγέλνει από τους πέντε κορυφαίους οπλουργούς του Μπέρμιγχαμ μια σειρά από δείγματα όπλων. Με την προμήθεια 200 μουσκέτων ξεκινάει η πρώτη ευρεία παραγωγή όπλων η οποία συνεχίστηκε για τα επόμενα 150 χρόνια. Λίγο αργότερα, το 1861 σχηματίζεται η εταιρεία Η Birmingham Small Arms Company Limited, με τα αρχικά B.S.A.

Με έμβλημα τα τρία σταυρωμένα τυφέκια, η BSA κατασκευάζει το εργοστάσιό της έξω από τα όρια Birmingham και μέσα λίγα χρόνια γίνεται ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικών όπλων στην Ευρώπη.
Κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο τα εργοστάσια BSA παραδόθηκαν σχεδόν εξ ολοκλήρου στις ανάγκες του στρατού και στα μέσα του ’30, η BSA επικεντρώνεται στην παραγωγής τουφεκιών για ιδιωτική χρήση. Παρόλ’ αυτά, διατηρεί την κατασκευαστική ιδιότητα ως κατασκευαστής πολεμικού υλικού και πράγματι κατά την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου, ελέγχει 67 εργοστάσια, που απασχολούν 28.000 άτομα και έχουν 25.000 εργαλειομηχανές.

Αυτή η οργάνωση που παράγεται περισσότερο από το ήμισυ των ελαφρών όπλων που τροφοδοτούν τις δυνάμεις της Βρετανίας κατά τη διάρκεια του πολέμου. Η πολεμική παραγωγή BSA περιελάμβανε σχεδόν μισό εκατομμύριο από τα πολυβόλα Browning, τα οποία πάνω στα Spitfire και Hurricane έδωσαν την νίκη στην μάχη της Βρετανίας. Όπλα τύπου Sten, οπλοπολυβόλα, κανόνια, αντιαρματικά, ρουκέτες, γεμιστήρες είναι ορισμένα από τα αντικείμενα που παρήγαγε η BSA.

Στην σύγχρονη ιστορία της η BSA έχει να επιδείξει μια σειρά από εμβληματικά αεροβόλα, αναγνωρισμένα για την καινοτομία τους, την καλαισθησία, την κλασική γραμμή, την απλότητα, το χαμηλό βάρος και προπαντός την καθολική αναγνώρισή τους από τους γνώστες και φανατικούς αεροβολάδες.
Διαχρονικά όπλα φτιαγμένα για να παραδίδονται από γενιά σε γενιά σε πλήρη λειτουργικότητα με την αίγλη μιας μοναδικής ιστορίας γεμάτη τεχνολογικά επιτεύματα.
Αντικείμενα σεβασμού και πόθου για όλους τους σκοπευτές!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της BSA

Ρούχα Sealand - Ένδυση Κυνηγίου S. Nafpliotis

Κυνηγοί στην καρδιά!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Seeland – Ένδυση & Αξεσουάρ για Κυνηγούς

Η Seeland ιδρύθηκε το 1996 από τον Carsten Norgaard. Η εταιρία απασχολεί 120 άτομα γεγονός που την καθιστά ως την μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής ρούχων και αξεσουάρ κυνηγίου στην Ευρώπη.

Ως δεινός κυνηγός ο Carsten γνώριζε πάντα τις ποικίλες και ιδιόμορφες συνθήκες στις οποίες μπορεί να βρεθεί ένας κυνηγός. Από το καρτέρι και τα δάση, στις βουνοπλαγιές και τα ποτάμια!

Με γνώμονα την γνώση αυτή ο Carsten εστίασε στο πως θα κατασκευάσει ρούχα πολυχρηστικά και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κυνηγού κρατώντας τον πάντα σε ετοιμότητα ανεξαρτήτως συνθηκών.

Αυτό εξηγεί πως η Seeland είναι σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει πολυχρηστική. Αποτέλεσμα της σειράς Seeland ήταν να ταιριάζει σε κάθε κυνηγό, είτε εκείνος ενθουσιάζεται με το καρτέρι, είτε με το περιπατητό στο πυκνό δάσος και τα ανοιχτά κυνηγοτόπια. Αυτή η οικεία γνώση βοήθησε τον Carsten, να δημιουργήσει μια ομάδα σχεδιαστών και δημιουργών που σκέπτονται για κάθε υλικό που θα χρησιμοποιήσουν την απόδοση που θα έχει στις πραγματικές συνθήκες.

Αυτό σε συνδυασμό με το προσιτό κόστος είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς κυνηγετικών ρούχων και αξεσουάρ Seeland. Ένα ακόμα brand της Outfit International, κατασκευαστή της Harkila.

Η Οutfit International A/S κατασκευάζει κυνηγετικά ρούχα για παραπάνω από 40 χρόνια, έχοντας επικεντρωθεί στην εύρεση νέων και καινοτόμων υλικών, που σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό τους να δώσουν στον κυνηγό την δυνατότητα να εκμεταλευτεί όλες τις δυνατότητες του.

Τα δύο brands Seeland and Harkila που κατασκευάζει ηγούνται στην αγορά κυνηγετικών ρούχων και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σε συνεργασία με φανατικούς κυνηγούς και έμπειρους ασυμβίβαστους σχεδιαστές.

Η Οutfit International σέβεται και εμβαθύνει στην παράδοση, επικεντρώνει στην χρηστικότητα και τα υψηλής ποιότητας υλικά. Η σκανδιναβική νοοτροπία σε συνδυασμό με την πρακτικότητα και το αληθινό πάθος για κυνήγι την κάνει να ξεχωρίζει για τα κυνηγετικά ρούχα που ταιριάζουν στις ανάγκες όλων των κυνηγών του κόσμου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Seeland

Εξειδικευμένη Ένδυση για Outdoor Από την καρδιά της Σκανδιναβίας

Εξειδικευμένη Ένδυση για Outdoor

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Shaggy Breeches Ένδυση Outdoor

Η δανέζικη Shaggy Breeches φτιαγμένη από Δανούς κυνηγούς για τους κυνηγούς του κόσμου δεν θα αφήσει κανένα εμπόδιο να σταθεί ανάμεσα σε σένα την φύση και την περιπέτεια, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Προέρχεται από ανθρώπους που ανυπομονούν να εξερευνήσουν και συνεχώς αναρωτιούνται τι υπάρχει πέρα από τον ορίζοντα. Η εξερεύνηση και η περιπέτεια για την Shaggy Breeches είναι τρόπος ζωής, και αυτό την ωθεί να καινοτομεί, να δημιουργεί και να κατασκευάζει κυνηγετικά ρούχα και αξεσουάρ που θα σου δώσουν την δυνατότητα να κάνεις το ίδιο.

Το κυνήγι, η πεζοπορία, το ψάρεμα και η επαφή με τη φύση είναι η ευκαιρία σου να φύγεις από την πόλη, να κλείσεις το κινητό και να χαθείς μέσα στο δάσος για να απολαύσεις τα πιο απλά… τον αέρα, τους ήχους την άγρια ζωή.

Από εκεί εμπνέεται για να δημιουργεί ευέλικτα και ποιοτικά κυνηγετικά ρούχα και αξεσουάρ προσιτά σε όλους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Shaggy Breeches

23 χρόνια Εξειδίκευση στα Αδιάβροχα Frogg Toggs - Ένδυση Κυνηγίου S. Nafpliotis

23 χρόνια Εξειδίκευση στα Αδιάβροχα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Frogg Toggs Εξειδικευμένα Αξεσουάρ – Ένδυση

H FROGG TOGGS εδώ και 23 χρόνια παρέχει εξειδικευμένα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Αδιάβροχα, γαλότσες στήθους, πετσέτες δροσιάς, αξεσουάρ και παπούτσια σε ιδανική σχέση ποιότητας τιμή. Με γνώμονα την άνεση σε δύσκολες συνθήκες στη φύση, για οποιαδήποτε δραστηριότητα ή εργασία η FROGG TOGGS έχει αναλάβει να διασφαλίσει την απόλαυση, να σε προστατεύσει, να σε κρατήσει στεγνό ή να σε δροσίσει!

Εδώ και 23 χρόνια έχει καταφέρει να δώσει στην αγορά πρωτοποριακές τεχνολογίες, έχει αποδείξει την τεχνογνωσία της στην πράξη και έχει καταφέρει να ηγείται σε μια απαιτητική αγορά όπως αυτή της Αμερικής.

Πρωταρχικό της μέλημα να παραμένει προσιτή για κάθε προϋπολογισμό και να δημιουργεί προϊόντα για όλους. Με επιλογή από 13 διαφορετικούς τύπους υφασμάτων, κατασκευάζει το πλέον ιδανικό αδιάβροχο, για τις εξεζητημένες ή μη ανάγκες, εκείνου που θα το φορέσει. Κυνηγά να αποκομίσει την πλήρη απόλαυση κάθε δραστηριότητας στην φύση είτε αυτή είναι, ποδήλατο, ορειβασία κυνήγι στο κρύο ή στη ζέστη, ψάρεμα, δουλειά, μηχανή ή σε ότι άλλο μπορείς να επιδοθείς! Δυστυχώς το μαγικό αδιάβροχο ύφασμα που να κάνει για όλα δεν υπάρχει. Ευτυχώς υπάρχει ένας κατασκευαστής αδιάβροχων όπως η FROGG TOGGS που τα κάνει όλα και μας παρέχει την τέλεια ιδανική λύση! Δοκιμάστε τα!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Frogg Toggs

Γάντια MacWet- Αξεσουάρ Κυνηγίου S. Nafpliotis

Τέλειο Κράτημα Λαβής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γάντια MacWet

Η MacWet αποτελεί τον πιο εξειδικευμένο κατασκευαστή γαντιών. Με τεχνολογία “all grip, no slip” η MacWet εγγυάται ότι τίποτα δεν θα γλιστρήσει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Γάντια υψηλής ποιότητας μοναδικά στο είδος τους, κρατούν την υπόσχεσή τους για την σταθερότερη λαβή είτε βρεγμένα είτε στεγνά. Χρησιμοποιούνται σε 35 διαφορετικά σπορ και δραστηριότητες, τα οποία απαιτούν σταθερή λαβή, είναι πολυχρηστικά και κρατούν την ίδια στιγμή την αίσθηση της αφής στα ανώτερα δυνατά επίπεδα.

Τα χρησιμοποιούν παγκοσμίως για κυνήγι, σκοποβολή, γκολφ, ψάρεμα, ποδηλασία, ιππασία, θαλάσσια σπορ, στην βόλτα με τον αγαπημένο σου ζωηρό σκύλο και όπου αλλού χρειάζεται να διασφαλιστεί η σταθερή λαβή.

Ανέβα επίπεδο και ενίσχυσε την λαβή σου με την MacWet.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της MacWet

Παπούτσια Alpina - Παπούτσια Πεζοπορίας, Ορειβασίας - 70 χρόνια στα πιο δύσκολα μονοπάτια

70 χρόνια στα πιο δύσκολα μονοπάτια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Υποδήματα Alpina

Με έδρα την Σλοβενία και το πρώτο παπούτσι της ALPINA να κατασκευάζεται το 1947 η ALPINA μετράει πάνω από 70 χρόνια ιστορίας στην υπόδηση! Ξεκινώντας το 1952 ένα δύσκολο και απαιτητικό project, τις μπότες σκι, κέρδισε σημαντικό knowhow, κατέκτησε διεθνείς διακρίσεις και εφάρμοσε την γνώση που αποκόμισε και στην υπόλοιπη γκάμα.

Με 100 καταστήματα στην Σλοβενία και εξαγωγές σε παγκόσμιο επίπεδο, η Alpina έχει κερδίσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του κοινού που ζητάει υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνο σχεδιασμό και εξειδίκευση. Ειδικότητά της το σπορ παπούτσι για καθημερινή αλλά και πιο ειδική χρήση.

Τα παπούτσια της Alpina είναι φτιαγμένα για τα δύσκολα μονοπάτια που οδηγούν στην κορυφή. Μια μοντέρνου σχεδιασμού πολύχρωμη γκάμα, από ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζει σταθερότητα, άνεση και ασφάλεια σε κάθε σου βήμα… και θα σε πάνε όσο μακριά, ή όσο ψηλά μπορείς να φτάσεις!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Alpina

Γαλότσες Direct - Υπόδηση Κυνηγίου & Outdoor Δραστηριοτήτων S. Nafpliotis

Γαλότσες 100% φυσικό καουτσούκ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γαλότσες Direct

Με στόχο τον πλήρη εξοπλισμό του κυνηγού, συνεργαστήκαμε με το καλύτερο Ευρωπαϊκό εργοστάσιο κατασκευής, επιλέξαμε τα καλύτερα υλικά και σχεδιάσαμε την γαλότσα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του κυνηγού. Οι γαλότσες DIRECT είναι αποκλειστικό μοντέλο της Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ, χαρακτηρίζονται από το φυσικό καουτσούκ ως το κύριο συστατικό τους, την άνετη φόρμα τους για πολύωρο περπάτημα και τον εύκολο τρόπο φορέματος.

Με μικρές «πινελιές» όπως το λουράκι για τη γάμπα, φερμουάρ και ενισχυμένη σόλα που δεν κολλάει στη λάσπη, κάναμε μια γαλότσα που θα πάει παντού με ασφάλεια και άνεση και θα αντέξει! Δυνατότερο σημείο τους η μοναδική σχέση ποιότητας τιμής.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σκοπευτικά Γυαλιά Pilla - Αξεσουάρ Κυνηγίου S. Nafpliotis

Σκοπευτικά Γυαλιά Υψηλές Επιδόσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Pilla Σκοπευτικά Γυαλιά

Για περισσότερα από 20 χρόνια η Pilla βασιζόμενη σε απλές αρχές, που ακολουθεί κατά γράμμα, για να δημιουργεί οπτικά υψηλής ποιότητας και να παραμένει δίπλα στους σκοπευτές αποτελώντας εργαλείο στην επίτευξη των υψηλών επιδόσεών τους την κρίσιμη στιγμή.

 • Αναγνωρίζει ότι η λειτουργικότητα πρέπει να υπερτερεί του στυλ
 • Παραμένει στην ουσία και δεν αναλώνεται στην προώθηση
 • Αναγνωρίζει ότι οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο δεν αξίζει να το κάνεις
 • Αναγνωρίζει ότι το να είσαι ο καλύτερος στον κόσμο δεν είναι μικρή πρόκληση και την αποδέχεται

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Pilla

Σκοπευτικά Γυαλιά De.La.Ro. - Αξεσουάρ Κυνηγίου S. Nafpliotis

Επόμενη Γενιά Σκοπευτικών Γυαλιών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

DE.LA.RO Σκοπευτικά Γυαλιά

Η ιστορία των σκοπευτικών γυαλιών De.La.Ro, ξεκίνησε στην Ιταλία από ένα εργαστήριο για αθλητές από όλον τον κόσμο.

Η De.la.ro δεν είναι μόνο ένας κατασκευαστής φακών και σκελετών για τους φανατικούς σκοπευτές αλλά ένα εξειδικευμένο studio το οποίο επεξεργάζεται όλα διαθέσιμα δεδομένα με ζητούμενο την ακρίβεια χιλιοστού υπολογίζοντας τη θέση του σώματος και την όραση του σκοπευτή. Έτσι επιλύονται και προβλήματα όρασης με διορθωτικούς φακούς φτιαγμένους ειδικά για κάθε άτομο.

Πως ήρθε η ιδέα

Τα De.La.Ro. δημιουργήθηκαν όταν ο διάσημος σκοπευτής Ιvan Rossi, η Silvia Lamera και ο ερευνητής επιστήμονας και οπτικός Toni De Maria συναντήθηκαν!

Οι οπτικές ανάγκες των σκοπευτών δημιουργούν την επιθυμία για νέες λύσεις σε οπτικά προβλήματα όπως η ελαχιστοποίηση των αντανακλάσεων, η χρωματική βελτίωση και η επίπεδη όραση, δηλαδή κρίσιμα χαρακτηριστικά που συμβάλουν στο κλείδωμα του στόχου με ακραία ακρίβεια και υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Μια οπτική εμπειρία χωρίς προηγούμενο

Ο Toni De Maria και ο Ivan Rossi εργάστηκαν επιστημονικά για πολύ καιρό σε δοκιμές με πλήθος από πρωτότυπα και παραλλαγές των γυαλιών De.La.Ro. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα γενιά από σκοπευτικά γυαλιά επόμενης γενιάς με περισσότερους από 20 διαφορετικούς τύπους φακών φτιαγμένα για οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και σκοπευτικά φόντα. Κυρίως όμως φτιαγμένα για τις ατομικές ανάγκες κάθε σκοπευτή με βάση την ανατομία του προσώπου του και της στάσης του σώματος του κατά την σκόπευση.

100% developed & made in ITALY

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της DE.LA.RO

Ηλεκτρονικές Ωτασπίδες Shothunt - Αξεσουάρ Κυνηγίου S. Nafpliotis

Πρωτοπορία στις Ωτασπίδες από το 1989

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Shothunt – Ηλεκτρονικές Ωτασπίδες

Ξεχωρίζει με καινοτόμα προϊόντα υψηλών τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών.

Μέσα από ένα σύγχρονο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης η Shothunt έχει επενδύσει και επικεντρωθεί σε ιατρικές συσκευές βαρηκοΐας, μέσω των οποίων μελέτησε και εξειδικευμένα προϊόντα για άλλους τομείς, όπως το κυνήγι και τη σκοποβολή.

Έτσι σχεδίασε τις ωτασπίδες Shothunt®. Καινοτόμες, μοναδικού σχεδιασμού, παρέχουν απόλυτη προστασία και μοναδική ευελιξία τις ώρες που τις χρειάζεσαι για να αποδόσεις στις υψηλές απαιτήσεις της σκοποβολής ή …απλώς να απολαύσεις το αγαπημένο σου χόμπι!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Shothunt

Πτυσσόμενα Σκαμπό Walkstool- Αξεσουάρ & Εξοπλισμός Κυνηγίου S. Nafpliotis

Πτυσσόμενα Σκαμπό – Σουηδική καινοτομία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Walkstool είναι σουηδική εταιρία. Κατασκεύασε το καινοτόμο μοναδικό σκαμνάκι, WALKSTOOL ή όπως συνηθίζουν να το λένε “the stool that walks”, που αποτελεί σουηδική εφεύρεση και είναι το μόνο πτυσσόμενο σκαμνάκι στο κόσμο με 3 τηλεσκοπικά πόδια. Το πρώτο μοντέλο παρουσιάστηκε στην αγορά το 1997 και απέκτησε γρήγορα φανατικό κοινό!

Στην Ελλάδα εισάγεται από την Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ και έχει κερδίσει όλους εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τα αξεσουάρ τους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Walkstool

Συντήρηση Όπλων - Ποδηλατικών Ballistol - Εξοπλισμός S. Nafpliotis

Συντήρηση Όπλων & Ποδηλατικών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

“Λάδι Θαύμα” για Όπλα & Ποδηλατικά

H BALLISTOL ξεκίνησε το 1874 στην Κολωνία της Γερμανίας με το όνομα KLEVER. Στην αλλαγή του 20ού αιώνα ζητήθηκε για τις ανάγκες του αυτοκρατορικού στρατού ένα λάδι γενικής χρήσης, κατάλληλο όχι μόνο για τη συντήρηση των όπλων, αλλά και για τα μεταλλικά ανταλλακτικά τους, τα ξύλινα μέρη καθώς και τα δέρματα. Ταυτόχρονα, θα έπρεπε να προσφέρει στους στρατιώτες ένα λάδι για ελαφρά τραύματα, εκδορές και μώλωπες.

Ο Δρ Helmut Klever, λέκτορας χημείας στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης και γιος του ιδρυτή της, κατάφερε να βρει τη φόρμουλα για ένα ειδικό λάδι. Αυτός επινόησε το όνομα BALLISTOL , συνδυάζοντας τον όρο της βαλλιστικής με αυτό του λαδιού, στα λατινικά ‘oleum’. Με αυτό το πρωτοποριακό, όχι μόνο για την εποχή, αλλά μέχρι και σήμερα η BALLISTOL κατάφερε να εδραιωθεί ως το “λάδι θαύμα” το οποίο οφείλεται στις απίστευτες, συχνά θαυματουργές του, ιδιότητες.

Χρησιμοποιήθηκε από το γερμανικό στρατό 1905 με 1945 και η εμπορική ονομασία BALLISTOL επέζησε όλες τις ιστορικές αναταράξεις του αιώνα μας και έγινε μια έκφραση – τεχνικός όρος, για τους κυνηγούς, σκοπευτές και ψαράδες. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι BALLISTOL έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της πολυχρηστικότητας.

Από το 1970 και μετά η BALLISTOL αναπτύσσεται συνεχώς, αυξάνοντας την παραγωγή της και την γκάμα των προϊόντων της, η οποία σήμερα περιλαμβάνει πάνω 50 είδη.

Σήμερα τα προϊόντα της BALLISTOL χαρακτηρίζονται από δύο βασικά και πολύ τυπικά Γερμανικά χαρακτηριστικά:

 • Την αδιαμφισβήτητη ποιότητα
 • Την φιλικότητα προς το περιβάλλον

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ballistol

Κυνηγετικά Φυσίγγια Bravo από την S. Nafpliotis

Σειρά Κυνηγετικών Φυσιγγίων S.Nafpliotis

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σειρά Κυνηγετικών φυσιγγίων Bravo

Μια σειρά κυνηγετικών φυσιγγίων με την εγγύηση ποιότητας της Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ. Με την ίδια προσοχή, τα ίδια επιλεγμένα υλικά και τεχνογνωσία, μια εναλλακτική σειρά φυσιγγίων. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και θα εκτιμήσετε τις επιδόσεις τους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κυνηγετικά Φυσίγγια Fast - S. Nafpliotis

Φυσίγγι Κυνηγίου με τεχνογνωσία S.Nafpliotis

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σειρά Κυνηγετικών φυσιγγίων Bravo

Μια σειρά κυνηγετικών φυσιγγίων με την εγγύηση ποιότητας της Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ. Με την ίδια προσοχή, τα ίδια επιλεγμένα υλικά και τεχνογνωσία, μια εναλλακτική σειρά φυσιγγίων. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και θα εκτιμήσετε τις επιδόσεις τους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ