Δοκιμάζουμε 2 Kλασσικά 34άρια & σας βάζουμε στο Bαλλιστικό Kέντρο της Lambro

Back to Νέα & Ενημερώσεις

Δοκιμάζουμε 2 Kλασσικά 34άρια & σας βάζουμε στο Bαλλιστικό Kέντρο της Lambro

A1 Speciale 34 & ΜΠΛΕ σε ένα μοναδικό τεστ. Ακτινογραφούμε τις βολές στα 30 & 50 μέτρα για δύο κλασσικά φυσίγγια των 34 γραμμαρίων και μπαίνουμε μαζί σας, στο πρώτο πιστοποιημένο με CIP βαλλιστικό κέντρο της Ελλάδος. Οι πραγματικές δοκιμές γίνονται στο σκοπευτήριο της Lambro στον Ελεώνα της Θήβας!

Τα φυσίγγια μας:

  • Το ΜΠΛΕ που έχει ήδη φανατικούς κοινό ανάμεσα στους κυνηγούς, κυρίως για το κυνήγι υδροβίων και του λαγού αλλά μπορεί ωστόσο να χρησιμοποιηθεί και σε μικρότερα θηράματα όπως κυνήγι πέρδικας, κυνήγι φάσσας και κυνήγι τρυγονιού, θα αποδείξει την δύναμη και την συγκέντρωσή του. Ένα φυσίγγι γεμισμένο με πυρίτιδα διπλής βάσης SIPE για απροβλημάτιστη απόδοση υπό όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Το Α1 34, που δημιουργήθηκε για εκείνους που αγαπούν την γαλλική Vectan A1 και σαν μια πιο οικονομική λύση, θα αποδείξει την στενή του συγκέντρωση, ακόμα και στα 50 μέτρα και το πόσο μαλακό είναι. Δύο παράγοντες που το έχουν κάνει ήδη δημοφιλές στους κυνηγούς!

Ρίξαμε με AFFINITY Wood & ντυθήκαμε με την κορυφή των κυνηγετικών ρούχων #Harkila αλλά και την οικονομική αλλά ποιοτική #Vikinx!

#lambroammunition #snafpliotis #snafpliotisnewera #lambrodouble #lambroblue #lambroa1speciale34 #hunting #huntinglovers #welovewhatwedo

Share this post

Back to Νέα & Ενημερώσεις