Από το 1868 που η Franchi ξεκίνησε στην Ιταλία, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος κατασκευαστής όπλων με ποιότητα, αξιοπιστία και αντοχή. Τα όπλα Franchi κατασκευάζονται με ακρίβεια και αφοσίωση στην τέχνη της κατασκευής όπλων, κάνοντας τα μία από τις καλύτερες επιλογές για κυνηγούς και σκοπευτές.

Οι καραμπίνες και τα δίκαννα είναι διάσημα για την εργονομία τους. Σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεται ο κυνηγός ότι το όπλο είναι προέκταση του χεριού του. Η κάθε λεπτομέρεια, από την ελαφριά κατασκευή μέχρι την ισορροπημένη βαρύτητα, συνεισφέρει στην άψογη απόδοση κάθε φορά.

Είτε πρόκειται για κυνήγι είτε για σκοποβολή, τα όπλα Franchi προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια και σταθερότητα. Είναι διαθέσιμα σε μια σειρά από μοντέλα και διαμετρήματα. Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο όπλο για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Επιπλέον, όλα τα όπλα διαθέτουν κομψό σχεδιασμό και εντυπωσιακή αισθητική που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο.

Στην S. Nafpliotis, ως εξουσιοδοτημένος διανομέας Franchi, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε την πλήρη γκάμα των όπλων της χονδρικά, τα οποία διακρίνονται για ποιότητα, αξιοπιστία και αντοχή. Επισκεφτείτε μας για να δείτε την ευρεία γκάμα όπλων Franchi που διαθέτουμε. Βρείτε το τέλειο όπλο για τις δικές σας ανάγκες κυνηγιού και σκοποβολής.