Δύο εξαιρετικοί κατασκευαστές όπλων η Franchi που μετράει πάνω από 150 χρόνια ιστορίας και την χαρακτηρίζει η Ιταλική φινέτσα και η βαθιά κυνηγετική παράδοση, και η Γερμανική Blaser, που την χαρακτηρίζει η υψηλή γερμανική τεχνολογία και οι δύο εισάγονται από την Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ, από το 1972.

Με βασικό μοντέλο στη σειρά super poze, το εξαιρετικό FEELING ένα κυνηγετικό δίκαννο με εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό. Σε συνδυασμό με κλασσικό στυλ και εξαιρετικές επιδόσεις, που ήρθε για να γίνει ο αχώριστος σύντροφός σου στο κυνήγι και να κερδίσει στην σκοποβολή! H FRANCHI συμπλήρωσε την σειρά FEELING το με το INSTICT CATALYST το ιδανικό κυνηγετικό δίκαννο για την γυναίκες.

Η γερμανική BLASER από την άλλη, παραμένει η επιλογή εκείνων που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο… δίκαννο. Κυνηγετικά και σκοπευτικά όπλα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας που μόνο η Γερμανική BLASER μπορεί να εγγυηθεί. Με βασικό μοντέλο της σειράς δίκαννων το θρυλικό F3, και το νεότερο κυνηγετικό αλλά και σκοπευτικό δίκαννο το F16 που συμβιβάστηκε μόνο στην τιμή, ένα Blaser μπορεί να γίνει δικό σας!