Η Lambro στην IWA Outdoor Classics 2016 στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας

Back to Νέα & Ενημερώσεις
Lambro - IWA Outdoor Classics 2016 - Νυρεμβέργη - Γερμανίας

Η Lambro στην IWA Outdoor Classics 2016 στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας

Με μια ακόμα συμμετοχή στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου, IWA Outdoor Classics, η Lambro συνεχίζει το ταξίδι της στον κόσμο και κάνει μια στάση πριν ετοιμάσει βαλίτσες για τους Ολυμπιακούς του RIO 2016!

Στο κατάμεστο Hall 7 του εξαιρετικού αυτού εκθεσιακού χώρου στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, o ασημένιος για το 2015 Μάκης Μίτας (2η θέση στο Πανευρωπαϊκό στο Maribor με το SERIES 5 της LAMBRO) και ο Νίκος Μαυρομμάτης της Ελληνικής ομάδας SKEET, δύο δυνατά μέλη της σκοπευτικής ομάδας Lambro, γέμισαν τους τοίχους του εντυπωσιακού περιπτέρου στην IWA Outdoor Classics, που ντύθηκε και πάλι στο κόκκινο-μαύρο και έγινε σημείο αναφοράς των επισκεπτών!

Είναι τόσο προφανές πια ότι η συνεχής προσπάθεια, η υψηλή ποιότητα, η σημασία στη λεπτομέρεια, η ακρίβεια, η εξειδίκευση και η ευρεία γκάμα της Lambro που είναι συνυφασμένη με την Ελληνική κυνηγετική παράδοση δεν διακρίνεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις αγορές του κόσμου.

Εντός ή εκτός συνόρων επιμένουμε σταθερά με τον ίδιο ενθουσιασμό και όλα τα σύγχρονα μέσα, στην άμεση προσέγγιση, πάντα κοντά στον κυνηγό, μελετά και ακούει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του για να παραδώσει σε εμάς και τον κόσμο μόνο αψεγάδιαστα προϊόντα!

Share this post

Back to Νέα & Ενημερώσεις