Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής:

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι  το προϊόν καθώς και η συσκευασία που το συνοδεύει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή χρήση αυτού και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcodes).
Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πελάτης χάνει το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος ακόμα και στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται για λόγους αρχικής υπαιτιότητας της εταιρείας.

Συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία ή εδώ, προκειμένου να μας ενημερώσετε, εφόσον επιθυμείτε, για τους λόγους της και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνείτε με την ELTA COURIER για την παραλαβή του δέματος. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Lambro, Τμήμα επιστροφών e-shop  Ελεώνας 322 00 ΘΗΒΑ

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης βασική προϋπόθεση είναι το/τα προϊόν/ντα να επιστραφούν, εντός 14 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης της υπαναχώρησης, εντός της συσκευασίας τους, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, πλήρη και να συνοδεύονται από τα παραστατικά που τα συνοδεύουν.

Στο Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

  • Αντικατάσταση: Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που θα μας επιστρέψετε είτε γιατί το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς, είτε γιατί επιθυμείτε άλλο κωδικό προϊόντος, είτε γιατί το προϊόν αυτό είναι ελαττωματικό.
  • Επιστροφή χρημάτων: H επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία μπορεί να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει τα προϊόντα ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα προϊόντα.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Χρέωση μεταφορικών επιστροφής

* Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, μέσω της εταιρείας ELTA COURIER που συνεργαζόμαστε. Αν το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της συνεργαζόμενης ELTA COURIER θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς) και το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς).

* Η επιστροφή των προϊόντων κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης, με επιστροφή χρημάτων, θα γίνεται με χρέωση του πελάτη. Θα σας επιστραφούν τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την πληρωμή (Paypal Πιστωτική Κάρτα- Κατάθεση). Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, θα σας καταθέσουμε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.