Ελάτε να γνωρίσετε την κορυφή των κυνηγετικών ρούχων!

Στη Νέα Εποχή S.NAFPLIOTIS εξοπλίζουμε και ντύνουμε τον κυνηγό από την “κορυφή ως τα νύχια», μια εξέλιξη που αποτέλεσε τον κυριότερο λόγο να έρθουμε πιο κοντά σας! Με αυτό το κίνητρο δημιουργήσαμε έναν νέο, ιδιαίτερο και ζεστό χώρο, για να φιλοξενήσει όλα μας τα προϊόντα και να δώσουμε την ευκαιρία στον κυνηγό να τα γνωρίσει από κοντά!

Για εσάς λοιπόν που πάντα ψάχνατε το διαφορετικό, για εσάς που έχετε υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις η S.NAFPLIOTIS έφερε στην Ελλάδα τα δύο κορυφαία brands της σκανδιναβικής Οutfit International. Τη σειρά κυνηγετικών ρούχων HARKILA ή αλλιώς την “creme de la creme” των κυνηγετικών ρούχων και την εξαιρετική SEELAND με εφάμιλλη ποιότητα και προσιτό κόστος.

Τα δύο brands Seeland and Härkila παράγονται στη Δανία, ηγούνται στην αγορά κυνηγετικών ρούχων και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευάζονται σε συνεργασία με φανατικούς κυνηγούς και έμπειρους ασυμβίβαστους σχεδιαστές. για παραπάνω από 40 χρόνια! Η Outfit International, με στόχο το απόλυτα εξειδικευμένο κυνηγετικό ρούχο, έχει επικεντρωθεί στην εύρεση νέων και καινοτόμων υλικών, που σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό τους προστατεύουν και δίνουν στον κυνηγό την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες του στο έπακρο!

Την γκάμα ρούχων κυνηγίου της S.NAFPLIOTIS, συμπληρώνει άλλο ένα νεοφερμένο δανέζικο brand, η Shaggy Breeches, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2020 και έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της!

Η Shaggy Breeches φτιαγμένη από Δανούς κυνηγούς για τους κυνηγούς του κόσμου, προσφέρει μια γκάμα κυνηγετικών αξεσουάρ και ρούχων για όλους, με στόχο το προσιτό κόστος, κρατώντας συγχρόνως υψηλά στάνταρ και μια εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Η Shaggy Breeches σχεδιάζει και κατασκευάζει κυνηγετικά ρούχα και αξεσουάρ που δεν θα αφήσουν κανένα εμπόδιο να σταθεί ανάμεσα στον κυνηγό, την φύση και την περιπέτεια, σε οποιεσδήποτε καιρικές ή περιβαλλοντικές συνθήκες.

Τρία brands δοκιμασμένα στα δύσκολα κυνηγοτόπια της Σκανδιναβίας, με δυναμική παρουσία στον παγκόσμιο κυνηγετικό χάρτη, ήρθαν στην Ελλάδα για να κάνουν το κυνήγι μοναδική εμπειρία!

Σας περιμένουμε να τα γνωρίσετε!

#SNAFPLIOTISSHOWROOM

Δείτε τις Φωτογραφίες από το Showroom της S. Nafpliotis